Μαιευτήριο ΡΕΑ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2023

rea_logo

Τελευταία ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2021

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΡΕΑ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ (στον οποίο πλέον έχει ενταχθεί και ο ΟΓΑ). Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις για φυσιολογικό τοκετό και 4 διανυκτερεύσεις για καισαρική τομή. Επίσης, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα του χειρουργείου, την γενική νάρκωση ή την επισκληρίδιο αναισθησία (εφόσον πραγματοποιηθεί), την αμοιβή του αναισθησιολόγου, τις εξετάσεις της μητέρας που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, τα απαραίτητα φάρμακα που θα λάβει κατά τη νοσηλεία της και το υγειονομικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Δεν περιλαμβάνουν την αμοιβή του ιατρού, της προσωπικής μαίας και τυχόν έκτακτες πρόσθετες χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν.

Σημείωση: Στο μαιευτήριο ΡΕΑ απαιτείται προκαταβολή κατά την εισαγωγή, της οποίας το ύψος καθορίζεται από το δωμάτιο νοσηλείας. Το υπόλοιπο του οφειλόμενου ποσού καταβάλλεται με το εξιτήριο.

Τιμές με ΕΟΠΥΥ για φυσιολογικό τοκετό

ΡΕΑ: Φυσιολογικός τοκετός με ΕΟΠΥΥ
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων Κάθε επιπλέον διανυκτέρευση
Τρίκλινο 1536 ευρώ 124 ευρώ
Οικονομικό δίκλινο 2083 ευρώ 186 ευρώ
Δίκλινο Superior 2530 ευρώ 310 ευρώ
Μονόκλινο 3968 ευρώ 620 ευρώ
LUX 4960 ευρώ 868 ευρώ
Σουίτα 8060 ευρώ 1178 ευρώ

 

Τιμές με ΕΟΠΥΥ για καισαρική τομή

ΡΕΑ: Καισαρική τομή με ΕΟΠΥΥ
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Πακέτο 4 διανυκτερεύσεων Κάθε επιπλέον διανυκτέρευση
Τρίκλινο 1700 ευρώ 124 ευρώ
Οικονομικό δίκλινο 2455 ευρώ 186 ευρώ
Δίκλινο Superior 2902 ευρώ 310 ευρώ
Μονόκλινο 4588 ευρώ 620 ευρώ
LUX 5952 ευρώ 868 ευρώ
Σουίτα 9300 ευρώ 1178 ευρώ

Οι τιμές ισχύουν για ασφαλιστική κάλυψη με ΕΟΠΥΥ.  Ο ΟΓΑ έχει πλέον ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ.

Μας ενημέρωσαν οι αναγνώστες του site ότι, στο τρίτο τέκνο και εφόσον οι δυο προηγούμενοι τοκετοί έχουν γίνει στο Ρέα, παρέχεται έκπτωση στο τρίκλινο δωμάτιο που κυμαίνεται στο ύψος του 10%. Για το ακριβές ποσό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο του μαιευτηρίου.

Υποχρεωτικές και προαιρετικές εξετάσεις του νεογνού

Οι υποχρεωτικές εξετάσεις του νεογνού (πχ. χολερυθρίνη ή ομάδα Rhesus) χρεώνονται επιπλέον, και το κόστος τους καλύπτεται μόνο αν εκδώσετε ΑΜΚΑ στο νεογνό, είτε  κατά την διάρκεια ή ακόμα και μετά το τέλος της νοσηλείας σας. Το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 100 και 300 ευρώ.

Οι προαιρετικές εξετάσεις νεογνού π.χ. ωτοακουστικές εκπομπές, οφθαλμολογικές, υπέρηχος ισχίου και μεταβολικά νοσήματα χρεώνονται επιπλέον. Το συνολικό κόστος τους κυμαίνεται περίπου στα 250 ευρώ (μόνο για τα μεταβολικά νοσήματα το κόστος είναι 120 ευρώ).

Επικοινωνία με το μαιευτήριο ΡΕΑ

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 9495000
Τμήμα Δηλώσεων Γεννήσεων: 210 9495323
Τηλέφωνο λογιστηρίου ασθενών: 210 9495208 (09:00 – 17:00)

rea_building

Αποποίηση ευθύνης

Έχουμε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να είμαστε ακριβείς στην καταγραφή των τιμών και παροχών του κάθε μαιευτηρίου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις, ή αλλαγές στις τιμές τους. Είναι υποχρέωσή σας να ελέγξετε προσωπικά τις τιμές ΠΡΙΝ αγοράσετε οποιαδήποτε υπηρεσία οποιουδήποτε μαιευτηρίου και να μην βασιστείτε μόνο στις πληροφορίες που σας παρέχουμε στο www.genna.gr. Αν βρείτε κάποιο λάθος στα άρθρα μας, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε στα σχόλια ή στην φόρμα επικοινωνίας για να το διορθώσουμε.

Σημείωση: οι τιμές που αναφέρονται στο site μας είναι αυτές που μας έδωσαν τηλεφωνικά τα ίδια τα μαιευτήρια και προσπαθούμε να τις ενημερώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε κάθε φορά που γίνονται αλλαγές.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το genna.gr στα social media: