Επικοινωνήστε με το www.genna.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το www.genna.gr δεν έχει καμία σχέση με τα μαιευτήρια που προβάλλονται στις σελίδες μας. Μην απευθύνετε σε εμάς ερωτήσεις που αφορούν αυτά και μπορούν να σας τις απαντήσουν μόνο τα ίδια τα μαιευτήρια.
* Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και υποβάλλω τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας για να μπορέσετε να απαντήσετε στην ερώτησή μου.Αποποίηση ευθύνης

Έχουμε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να είμαστε ακριβείς στην καταγραφή των τιμών και παροχών του κάθε μαιευτηρίου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις, ή αλλαγές στις τιμές τους. Είναι υποχρέωσή σας να ελέγξετε προσωπικά τις τιμές ΠΡΙΝ αγοράσετε οποιαδήποτε υπηρεσία οποιουδήποτε μαιευτηρίου και να μην βασιστείτε μόνο στις πληροφορίες που σας παρέχουμε στο www.genna.gr. Αν βρείτε κάποιο λάθος στα άρθρα μας, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε στα σχόλια ή στην φόρμα επικοινωνίας για να το διορθώσουμε.

Σημείωση: οι τιμές που αναφέρονται στο site μας είναι αυτές που μας έδωσαν τηλεφωνικά τα ίδια τα μαιευτήρια και προσπαθούμε να τις ενημερώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε κάθε φορά που γίνονται αλλαγές.