Μαιευτήριο ΓΑΙΑ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2022

gaia_logo

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2018

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ (στον οποίο πλέον έχει ενταχθεί και ο ΟΓΑ). Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις και για φυσιολογικό τοκετό και για καισαρική τομή. Επίσης, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα του χειρουργείου, την γενική νάρκωση ή την επισκληρίδιο αναισθησία (εφόσον πραγματοποιηθεί), την αμοιβή του αναισθησιολόγου, τις εξετάσεις της μητέρας που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, τα απαραίτητα φάρμακα που θα λάβει κατά τη νοσηλεία της και το υγειονομικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Δεν περιλαμβάνουν την αμοιβή του ιατρού, της προσωπικής μαίας και τυχόν έκτακτες πρόσθετες χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

Τιμές με ΕΟΠΥΥ για φυσιολογικό τοκετό

ΓΑΙΑ: Φυσιολογικός τοκετός με ΕΟΠΥΥ
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων Κάθε επιπλέον διανυκτέρευση
Τρίκλινο 1530 ευρώ 150 ευρώ
Δίκλινο 2620 ευρώ 270 ευρώ
Μονόκλινο 4790 ευρώ 610 ευρώ
Σουίτα 10990 ευρώ 1090 ευρώ

 

Τιμές με ΕΟΠΥΥ για καισαρική τομή

ΓΑΙΑ: Καισαρική τομή με ΕΟΠΥΥ
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων Κάθε επιπλέον διανυκτέρευση
Τρίκλινο 1690 ευρώ 150 ευρώ
Δίκλινο 2800 ευρώ 270 ευρώ
Μονόκλινο 4900 ευρώ 610 ευρώ
Σουίτα 11430 ευρώ 1090 ευρώ

Σημείωση: οι τιμές ισχύουν για ασφαλιστική κάλυψη με ΕΟΠΥΥ.  Ο ΟΓΑ έχει πλέον ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ.

Υποχρεωτικές και προαιρετικές εξετάσεις του νεογνού

Οι υποχρεωτικές εξετάσεις του νεογνού (πχ. χολερυθρίνη ή ομάδα Rhesus) χρεώνονται επιπλέον. Το κόστος τους είναι 100 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α) και δεν καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία ακόμα και αν εκδοθεί ΑΜΚΑ στο νεογνό.

Οι προαιρετικές εξετάσεις νεογνού (π.χ. ωτοακουστικές, οφθαλμολογικές, ισχίου) χρεώνονται επιπλέον. Το κόστος τους ανέρχεται συνήθως στα 350 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α)  και σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και οι κληρονομικές παθήσεις (μεταβολικά νοσήματα.)

Επικοινωνία με το μαιευτήριο ΓΑΙΑ

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 6991000
Τηλέφωνο λογιστηρίου ασθενών: 210 6991050

gaia_building

Αποποίηση ευθύνης

Έχουμε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να είμαστε ακριβείς στην καταγραφή των τιμών και παροχών του κάθε μαιευτηρίου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις, ή αλλαγές στις τιμές τους. Είναι υποχρέωσή σας να ελέγξετε προσωπικά τις τιμές ΠΡΙΝ αγοράσετε οποιαδήποτε υπηρεσία οποιουδήποτε μαιευτηρίου και να μην βασιστείτε μόνο στις πληροφορίες που σας παρέχουμε στο www.genna.gr. Αν βρείτε κάποιο λάθος στα άρθρα μας, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε στα σχόλια ή στην φόρμα επικοινωνίας για να το διορθώσουμε.

Σημείωση: οι τιμές που αναφέρονται στο site μας είναι αυτές που μας έδωσαν τηλεφωνικά τα ίδια τα μαιευτήρια και προσπαθούμε να τις ενημερώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε κάθε φορά που γίνονται αλλαγές.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το genna.gr στα social media: