Κόστος τοκετού

Συγκριτικοί πίνακες τιμών μαιευτηρίων για φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική τομή με ΕΟΠΥΥ και ΟΓΑ

Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2018

Στους παρακάτω συγκριτικούς πίνακες έχουμε συγκεντρώσει τις τιμές για τις πιο συνηθισμένες κατηγορίες δωματίων (τρίκλινο, δίκλινο, μονόκλινο, LUX και σουίτα) τα οποία προσφέρονται σχεδόν από όλα τα μαιευτήρια και τα παραθέτουμε συγκεντρωμένα σε πίνακες για τη διευκόλυνση σύγκρισης των τιμών τους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι παροχές δεν είναι ίδιες σε όλες τις κλινικές (π.χ. μερικά πακέτα περιλαμβάνουν 3 διανυκτερεύσεις και άλλα 4 για την ίδια κατηγορία τοκετού) και γι’ αυτό η σύγκριση δεν είναι απολύτως αντιπροσωπευτική. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…

Μαιευτήριο ΙΑΣΩ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2019

iaso_logo

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2018

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ (στον οποίο πλέον έχει ενταχθεί και ο ΟΓΑ). Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις για φυσιολογικό τοκετό και 4 διανυκτερεύσεις για καισαρική τομή. Επίσης, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…

Μαιευτήριο ΡΕΑ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2019

rea_logo

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2018

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΡΕΑ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ (στον οποίο πλέον έχει ενταχθεί και ο ΟΓΑ). Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις για φυσιολογικό τοκετό και 4 διανυκτερεύσεις για καισαρική τομή. Επίσης, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…

Μαιευτήριο ΛΗΤΩ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2019

leto_logo

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2018

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ (στον οποίο πλέον έχει ενταχθεί και ο ΟΓΑ). Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις για φυσιολογικό τοκετό και 4 διανυκτερεύσεις για καισαρική τομή. Επίσης, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…

Μαιευτήριο ΓΑΙΑ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2019

gaia_logo

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2018

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ (στον οποίο πλέον έχει ενταχθεί και ο ΟΓΑ). Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις και για φυσιολογικό τοκετό και για καισαρική τομή. Επίσης, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…

Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ κόστος τοκετού: τιμές δωματίων με ΕΟΠΥΥ, τιμοκατάλογος 2019

mitera_logo

Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2018

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το κόστος του τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τομής) στο Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ. Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένες ημέρες νοσηλείας, συγκεκριμένα 3 διανυκτερεύσεις για φυσιολογικό τοκετό και επίσης 3 διανυκτερεύσεις για καισαρική τομή. Ακόμα, στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την χρέωση κάθε επιπλέον ημέρας παραμονής στο μαιευτήριο, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…